Buurderij Hart

In mei 2022 zijn wij gestart met onze eigen Buurderij bij de Hartekamp Groep. Inmiddels doen we dat vanuit de Ruyterlaan 141 in Bennebroek.
Graag brengen we opnieuw Buurderij Hart onder jullie aandacht, waar je online lekkere en lokale boodschappen kunt bestellen.

De Buurderij brengt lokale Boeren en Buren samen én brengt onze bewoners samen met Buren. Op de Buurderij kan je wekelijks je verse lokale producten ophalen. Het concept is eenvoudig: je maakt een account aan als ‘Buur’ en je sluit je aan bij de Buurderij. Je plaatst en betaalt je bestelling online.
Op woensdag tussen 11.30 en 14.00 uur haal je je bestelling op bij de Ruyterlaan 141 in Bennebroek. De cliënten van de Hartekamp Groep staan klaar om jou te helpen met je bestelling. Zij vinden het ontzettend leuk om klanten te ontvangen.

Rogier Tan van Buurderij Hart vertelt welke producten het meest verkocht worden, dit zijn groentes zoals witlof en prei maar ook verse eieren en buffelmozzarella worden veel besteld. En niet te vergeten heerlijk brood. Natuurlijk zijn er veel meer lokale groenten, fruit, zuivel, vlees en streekproducten te bestellen!
Het is fijn om te weten dat deze producten van onze eigen boeren uit de regio komen. Hierdoor leveren we ook een bijdrage aan het milieu, het is positief dat er weinig km gereden hoeven te worden. Het is zelfs mogelijk om de boer een vraag te stellen over een product.

Een andere goede tip is de Appel van Opa. Het is nu de tijd voor het plukken van appels.
In de boomgaarden waar Appel van Opa appels haalt staan voornamelijk ‘oude’ appelrassen met elk hun eigen smaak. Heb je zin in appelsap gekregen? Meer informatie op de website.

We hopen jou gauw te begroeten op de Ruijterlaan 141 bij het afhalen van je bestelling!

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties