De Hartekamp Groep doet mee aan de energiebesparingsweek

Het is geen nieuws dat in de zorgsector veel energie wordt verbruikt. Dit past niet bij de ambitie van de zorgsector en de Hartekamp Groep om duurzame zorg te stimuleren. Het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg (EVZ) en Milieu Platform Zorgsector (MPZ) organiseren net als vorig jaar een campagneweek om energieverspilling in de zorgsector tegen te gaan en kosten te besparen.

Gedurende de nationale campagneweek Zorg voor Energie gaan ruim 220 zorgaanbieders met 4.200 zorglocaties en zo’n 520.000 medewerkers hiermee aan de slag. Ook de Hartekamp Groep is van de partij. Van 9 tot en met 13 oktober a.s. vragen wij zowel in- als extern aandacht voor hoe energieverspilling op het werk en thuis tegen gegaan kan worden. De Cliëntenredactie van de Hartekamp Groep heeft door het maken van een aantal informatieve filmpjes ook een bijdrage geleverd. Bekijk hier de filmpjes.

Centraal in de campagne staat dit jaar een karakter in de vorm van een vuurvliegje. Dit vuurvliegje geeft ideeën om steeds bewuster om te gaan met energie, gas en water. Het gaat om kleine stappen die ook thuis gezet kunnen worden om te besparen.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties