Daarom organiseren we bij de Hartekamp Groep speciale activiteiten. We hebben sport-, hobby- en muziekclubs en een soos. Je kunt van al onze activiteiten gebruikmaken als je bij de Hartekamp Groep woont. Maar ook als je ergens anders woont.

Ben je benieuwd welke activiteiten je in Heemskerk kunt doen? Hier kun je meer informatie over activiteiten en clubs voor vrije tijd en vrijwilligers vinden.

Ben je benieuwd welke activiteiten je op locatie Hartekamp Heemstede kunt doen? Lees hier meer ons activiteitenaanbod voor vrijetijdsbesteding.
Elke maand komt de Orgelman spelen bij de Orangerie in Heemstede. Noteer de data vast in de agenda.
In de Aula op de Eekhoornlaan 1 is er maandelijks een instuif. Kijk hier voor het overzicht.
Wil je liever gewoon thuis  op de woning bij de Hartekamp Groep een activiteit doen? Lees hier de mogelijkheden voor de huiskameractiviteiten.

Ook kun je bij de Hartekamp Groep terecht bij een speel-o-theek.

Of je kunt bij ons zwemmen. Klik hier voor onze mogelijkheden.

 

Wil je een maatje?

Wil je graag hulp van iemand om gezellige dingen te kunnen doen? Bijvoorbeeld om koekjes mee te bakken of een spelletje mee te spelen? Of om samen met jou met de trein of de bus ergens naartoe te gaan? Bij de Hartekamp Groep hebben we maatjes. Woon je bij de Hartekamp Groep? Dan kun je een maatje aanvragen via vtenv@hartekampgroep.nl. Overleg het wel eerst met de begeleiding van je woning.

Zo bereikbaar mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op.
023 - 510 1400
Mail
Zorg aanvragen
Locaties